Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

2.11.2015 Hi-Fi show 14. i 15. novembra 2015. – Holiday Inn

Za ovogodisnji hifi sajam smo odlucili da Vam prikazemo dva po nasem misljenju izuzetno muzikalna i kvalitetna sistema koji se po nacinu rada bitno razlikuju ali koji ce biti interesantni mnogim audiofilima iz Srbije i okruzenja. Imajuci u vidu fantastican uspeh bezicne serije XEO danski Dynaudio je audiofilima ponudio novi dosta kvalitetniji i daleko funkcionalniji system u vidu serije Focus XD. Ovoga puta cemo Vam predstaviti podnostojeci model FOCUS XD400. Verujemo da ce Vas ovaj novi model zbog svojih vrhunskih karakteristika i mogucnosti zainteresovati pa Vas pozivamo da i Vi uzivate sa nama.
Nova bezicna serija ce svakako biti pravi magnet za mnoge ali kako jos uvek ima mnogo audiofila klasicnog kova odlucili smo da Vam prikazemo i jednu izuzetnu kombinaciju baziranu na najboljem iz serije Countour modelu 5.4 koji ce biti gonjen stereo pojacalom snage Electrocompaniet AW 250 i predpojacalom EC 4.8 koji predstavljaju optimalan par uz ove zvucnike. Za digitani zvuk ce se brinuti novi MOON CD 260D transport i DAC MOON 280 DSD a sto se tice kablova tu se razumljivo nece nista menjati, jer su kablovi iz kuce Transparent Audio odavno postali referenca pa ce to tako i ostati.
Imajuci u vidu izuzetno visok kvalitet oba sistema koji ce Vam biti predstavljeni kao i okolnost da ce nas u dva dana vikenda posetiti dosta ljudi koji ne zive u Beogradu a dolaze samo jedan dan, nasa prezentacija ce biti podeljena u dva dnevna segmenta. U subotu 14.11.2015 u 12h cemo poceti prezentaciju bezicnim programom i Focus-om XD400 koja ce trajati do 15h30 kada pravimo pauzu od 30 minuta nakon koje ce od 16h pa do kraja dana svirati DY Contour 5.4. Sledeceg dana nasa prezentacija pocinje u 12h i Contour 5.4 zvucnicima pa sve do pauze koja pocinje u 15h30. Nakon pauze, od 16h pa do kraja dana ce ici Focus XD400.

Svi oni koji se odluce za kupovinu bilo koje od izlozenih komponata tokom trajanja sajma pa sve do kraja sledece nedelje (21.11.2015) odobricemo specijalni sajamski popust od 20%!!!

Pozivamo sve ljubitelje dobrog zvuka i sve zainteresovane da dodju i zajedno sa nama uzivaju u vrhunskom dozivljaju zvuka visoke vernosti.

Vas VOX TRADEPriključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu