Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

1.07.21 New Heritage Special

Nakon skoro dva meseca iscekivanja i nama su stigli novi jubilarni Heritage Special zvucnici. Ovaj model je napravljen sa zeljom da ljubitelje dobrog zvuka i Dynaudio zvucnika podsete na njihove legendarne predhodnike kako po dizajnu tako i po karakteru zvuka. Naravno Heritage je projektovan na bazi najboljih i najnovijih Dynaudio komponenata pa je i krajnji rezultat vise nego sjajan ali i ocekivan sto su pokazali i prvi testovi.
Prednja visokotonska ploča je preuzeta od legendarnog visokotonca Esotar T330D kako bi podsetio na stara vremena. Međutim, iza toga je najmodernija visokotonska jedinica Esotar3 – koju mozete naci i u vrhunskoj seriji Confidence. To je najfiniji, najsofisticiraniji visokotonac koji je Dynaudio ikada proizveo i koji sadrži veću zadnju komoru, snažni aerodinamični neodimijski magnet, unutarasnju kupolu Hexis koja smanjuje rezonanciju i Dynaudio karakterističnu precizno izradjenu meku svilenu kalotu.
Vrhunski dizajn bas jedinice kod Heritage Special-a je zapravo poboljsana verzija one koju biste pronašli u modelu Evidence Platinum od 85 000 euro. Bas zvučnik 18W75 XL Heritage Special deli eksponencijalnu konstrukciju membrane verzije modela Evidence, ali koja je zahvaljujuci novim resenjima podignuta na jos visi nivo. Poboljšana zavojnica koristi klasični aluminijski dizajn s unutarnjim magnetima, sada na staklenom vlaknu. Novi magnetni sastav koristi i neodimijske i feritne magnete za fino podešavanje oko namotaja zavojnice, što smanjuje drugi harmonik i poboljšava jasnoću zvuka. Novi asimetrični Nomex spajder, koji mozete naci na Confidence i Contour“i” modelima daje još veću kontrolu kretanja membrane.
Mozak svakog zvucnika je skretnica ovoga puta prvog reda sa preciznom korekcijom faze. Upotrebljene su najkvalitetnije komponente kao sto su Mundorf Evo Oil kondenzatori, Ultra Hi level WBT 710 Cu mC NextGen terminali i jos mnogo, mnogo toga.
Ovaj specijalni model ce biti izradjen u limitiranoj seriji od 2500 pari a broj Vaseg para mozete videti na kutiji i na Dynaudio privesku za kljuceve koji dobijate kao mali poklon.
Sve u svemu rezultat je vise nego impresivan pa sada i kod nas mozete videti i cuti ovaj po svemu izuzetan model zvucnika.Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu