Vox Trade distributer za Dynaudio, Electrocompaniet, Transparent, Meridian audio, Fujitsu

Novosti

Sve vesti »

4.08.22 MOON VOICE 22 zvucnici

Mnoge je iznenadio potez kanadskog MOON-a kada su na Minhenskom sajmu predstavili male monitorske zvucnike koji imaju oznaku MOON VOICE 22. Ideja se zapravo sastojala u tome da audiofilima ponude zvucnike koji su 100% kompatibilni integralnim pojacalima iz Moon NEO i Classic serije. Uparivanje je kao sto znamo od izuzetne vaznosti pa ideja itekako ima smisla a to smo mogli da cujemo na sajmu. Za prezentaciju su izabrali kombinaciju sa izuzetno popularnim pojacaom ACE koje u sebi sadrzi sve sto Vam je neophodno za slusanje kvalitetne muzike. Predstavljeni sistem je zvucao veoma dobro, sa puno detalja i izuzetno muzikalno sto ce svakako privuci veliki broj audiofila koji ce se odluciti bas za ovaj par.
VOICE 22 je dvosistemska kutija sa tekstilnim visokotoncem od 29 mm koji je posebno proizveden za ovu kutiju. Bas membrana je precnika 155 mm i izradjena je od polipropilena koja se nalazi na livenoj aluminijumskoj korpi sto sve omogucava detaljne srednje i cvrst produzen bas. Skretnica je izradjena od najkvalitetnijih i pazljivo odabranih komponenata kako bi dobili optimalan kvalitet zvuka i pouzdanost tokom duze upotrebe. Sama kutija je radjena na bazi CGD tehnologije koja omogucava smanjivanje vibracija sto bitno utice na kvalitet zvuka. Max snaga je 150W, nominalna impedansa je 6 Ohma dok je osetljivost zvucnika 89 dB. Bice ponudjeni u elegantnom belom i crnom klavir laku.
Na kraju treba reci da je ideja MOON menadzmenta u potpunosti potvrdila ideju kojom su se vodili jer se na sajmu moglo videti dosta audiofila ali i novinara koji su imali veoma dobre komenatare za zvuk ove kombinacije. Sa nestrpljenjem ocekujemo prve testove pa vredi sacekati…Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu