Vox Trade uvoznik i distributer za Dynaudio emit

Emit

Series

Emit - Dynaudio

Emit

M10

An authentic Dynaudio experience

Emit - Dynaudio

Emit

M20

Increase your musical experience

Emit - Dynaudio

Emit

M30

A true powerhouse

Emit - Dynaudio

Emit

M15C

The ideal complement to an
Emit home theatre setup

Emit - Dynaudio

Emit serija

Nova EMIT serija predstavlja uvodni segment u high–end Dynaudio ponude koja u sebi ukljucuje izuzetno visok nivo tahnickih dostignuca i zvucnih karakteristika u veoma lepom i atraktivnom paketu. Opste karakteristike ove serije su prilagodjene velikom broju pojacala bez obzira na njihovu eventualnu malu izlaznu snagu ili promenjlivu impedansu sto omogucava njihovu upotrebu velikom broju korisnika. Kod svih modela se koristi legendarni Dynaudio visokotonac napravljen od specijalne svile precnika 28mm i bas izradjen od ultra lakog ali veoma cvrstog MSP (magnezijum silikat polimera) sto su vise nego dovoljna garancija za dobar zvuk. Da bi se iz svakog modela izvukao maksimum kao i kod ostalih Dynaudio zvucnika drajveri su prilagodjeni svakoj kutiji. Nezeljene rezonance zvucnika EMIT serije su svedene na najnizi moguci nivo zahvaljujuci upotrebi medijapana, kao i pomocu veoma cvrste livene aluminijumske korpe za srednji/bas pa je dobijeni zvuk tacan, brz i bez koloracija. Da bi smanjili cenu i ponudu ucinili jos atraktivnijom nude se samo dve izuzetno atraktivne i lepe boje a to su beli i crni mat klavir lak. Zahvaljujuci svojim dimenzijama i karakteristikama ova serija je pored koriscenja u kvalitetnim stereo sistemima posebno preporucljiva u razlicitim varijantama multikanalnog zvuka, kucnog bioskopa i u cesto zahtevnim „custom“ instalacijama.

Emit PDF katalog.

»kliknite na modele za detaljniji prikaz

Emit 10

Emit 10

Ovaj najmanji model iz EMIT serije idealan je za male i sobe srednje velicine ili upotrebu u ogranicenom prostoru. Njegove dimenzije cine postavljanje na policu ili nosace diskretnim i jednostavnim. Linearna impedansa pomaze da EMIT 10 lako pokrece bilo koje pojacalo, dok je Dynaudio kvalitet zvuka garantovan 28 mm visokotoncem izradjenim od svile, srenjim/bas MSP drajverom od 5.5 inca (14cm) i visokokvalitetnom skretnicom prvog reda. EMIT 10 ce Vam dati impresivnu sliku niskih frekvencija posebno imajuci u vidu njegovu velicinu. EMIT 10 je savrsen primer kompaktnog, cenovno veoma prihvatljivog i najraznovrsnijeg zvucnika koji pruza autenticni Dynaudio kvalitet zvuka.

Efikasnost (2.83V/1m) 86 dB
Nominalna snaga 150 W
Impedansa (nominalna)
Težina 5,6 kg
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
170 x 292 x 240
Emit 20

Emit 20

EMIT 20 sa svojom klasicnom velicinom kompaktnog zvucnika, idealan je partner za sobe srednje velicine i moze se postaviti na policu ili stalak – cak i kada je prostor ogranicen. Kod ovog modela je primenjena popularna kombinacija MSP srenjeg/bas drajvera od 6.5 inca (17cm) koji radi u savrsenoj harmoniji sa 28mm visokotoncem izradjenim od svile. Linearna impedansa omogucava koriscenje pojacala razlicitih snaga pa se i EMIT 20 izuzetno lako integrise u razlicite sisteme. EMIT 20 je savrseno izbalansirana kombinacija kompaktne velicine kabineta i odlicnih zvucnih performansi sa sirokim opsegom frekvencija uz atraktivnu cenu.

Efikasnost (2.83V/1m) 86 dB
Nominalna snaga 150 W
Impedansa (nominalna)
Težina 7,5 kg
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
215 x 355 x 265 mm
Emit 30

Emit 30

Zeleci da dopuni svoju ponudu u EMIT seriji, Dynaudio je na trziste lansirao pravi hit, u vidu podnostojeceg modela, EMIT 30. Cvrst i elegantan kabinet je izradjen, kao i uvek do sada, od medijapana debljine 20mm, dok je prednja ploca koja nosi ova tri kvalitetna drajvera debljine 25 mm. Na ovaj nacin se postize potrebna krutost i cvrstina kabineta sto rezultuje neutralnim i prirodnim zvukom bez ikakvih koloracija. Visokotonac je legendarni D 28 Mk2 izradjen od svile koja je premazana posebnim premazom, dok su basovi odliveni od aluminijuma a membrana izradjena od poznatog MSP-a i precnika 17cm. Snazan magnet i zavojnica od 75 mm garantuju apsolutnu kontrolu nad ovim bas driverima, sto takodje doprinosi najvisem kvalitetu reprodukcije. Skretnica prvog reda se brine da struja prodje sto pre i sa sto manje izoblicenja. Ova najnovija podnostojeca kutija predstavlja pravog pobednika u svojoj kategoriji cene po svom izgledu, a narocito po izvanrednim zvucnim performansama, sto su i potvrdili prvi testovi, pa se moze ocekivati da ovaj novajlija bude pravi sampion na svim svetskim trzisima.

Efikasnost (2.83V/1m) 86 dB
Nominalna snaga 200 W
Impedansa (nominalna)
Težina 18 kg
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
204 x 960 x 275
Emit 15

Emit 15 Center

Za sve ljubitelje dobrog kucnog bioskopa nephodno je imati i kvalitetan centralni zvucnik koji ce zaokruziti magiju Vaseg souround sistema. U elegantnu horizontalnu kutiju su ugradjeni svileni kalotni visokotonac D 28 mk2 i dva MSP mid/bas drivera od 11 cm. Ovaj, kao i ostali zvucnici iz EMIT serije, su radjeni sa zeljom da se postigne visok kvalitet, kako bi korisnici zaista uzivali u gledanju filmova i koncerata u svom kucnom sistemu. Idealna kombinacija EMIT centra je uparivanje sa podnostojecim EMIT 30 kao prednjim parom EMIT 20 ili EMIT 10 kao compact modelima na zadnjem zidu. U koliko postoji nedostatak prostora u Vasoj polici moguce je veoma lako skinuti elegantno postolje koje se isporucuje sa ovim zvucnikom. Kao i ostali modeli iz EMIT serije mozete ih naruciti u dve nove elegantne boje, crni i beli mat klavir lak vec prema Vasim zeljama.

Efikasnost (2.83V/1m) 86 dB
Nominalna snaga 150 W
Impedansa (nominalna) 4-6Ω
Težina 7 kg
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
500 x 130 x 210

Dostupni finiši

Emit boje


011 301 6230
011 301 6231
Milentija Popovića 9
11070 Beograd, Srbija

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu