Vox Trade uvoznik i distributer za Dynaudio DM

Dynaudio Srbija

DM serija

Cinjenica da postoji veliki broj audiofila koji vole iskljucivo kompaktne-monitorske zvucnike naterala je inzenjere Dynaudia da trzistu ponudi novu seriju koju su nazvali: „DM – Dynamic Monitors”. Tehnoloski i kvalitativno gledano moze se reci da ova serija u potpunosti ispunjava sve preduslove za dobijanje kvalitetnog zvuka. Kod svih modela se koristi legendarni Dynaudio visokotonac napravljen od specijalne svile precnika 28mm i bas izradjen od ultra lakog ali veoma cvrstog MSP (magnezijum silikat polimera) sto su vise nego dovoljna garancija za dobar zvuk. Da bi se iz svakog modela izvukao maksimum kao i kod ostalih Dynaudio zvucnika drajveri su prilagodjeni svakoj kutiji. Nezeljene rezonance zvucnika DM serije su svedene na najnizi moguci nivo zahvaljujuci upotrebi medijapana, kao i pomocu veoma cvrste livene aluminijumske korpe za srednji/bas pa je dobijeni zvuk tacan, brz i bez koloracija. Da bi smanjili cenu i ponudu ucinili jos atraktivnijom nude se samo dve verovatno najlepse boje i to Rosewood i Black Ash.

Zahvaljujuci svojim dimenzijama i karakteristikama ova serija je pored koriscenja u kvalitetnim stereo sistemima posebno preporucljiva u razlicitim varijantama multikanalnog zvuka, kucnog bioskopa i u cesto zahtevnim „custom“ instalacijama.

DM PDF katalog.

»kliknite na modele za detaljniji prikaz

DM 2/6 test DM 2/6

DM 2/6

Ovaj najkompaktniji model iz DM serije idealan je za male i sobe srednje velicine ili upotrebu u ogranicenom prostoru. Njegove dimenzije cine postavljanje na policu ili nosace diskretnim i jednostavnim. Linearna impedansa pomaze da DM 2/6 lako pokrece bilo koje pojacalo, dok je Dynaudio kvalitet zvuka garantovan 28 mm visokotoncem izradjenim od svile, srenjim/bas MSP drajverom od 5.5 inca (14cm) i visokokvalitetnom skretnicom prvog reda. DM 2/6 ce Vam dati impresivnu sliku niskih frekvencija posebno imajuci u vidu njegovu velicinu.

DM 2/6 je savrsen primer kompaktnog, cenovno veoma prihvatljivog i najraznovrsnijeg zvucnika koji pruza autenticni Dynaudio kvalitet zvuka.

Efikasnost (2.83V/1m) 86 dB
Nominalna snaga 150 W
Impedansa (nominalna)
Težina 5.6 kg
Frekventni opseg 50 Hz – 23 kHz
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
170 x 292 x 240
DM 2/7 test DM 2/7

DM 2/7

DM 2/7 sa svojom klasicnom velicinom kompaktnog zvucnika, idealan je partner za sobe srednje velicine i moze se postaviti na policu ili stalak – cak i kada je prostor ogranicen. Kod ovog modela je primenjena popularna kombinacija MSP srenjeg/bas drajvera od 6.5 inca (17cm) koji radi u savrsenoj harmoniji sa 28mm visokotoncem izradjenim od svile. Linearna impedansa omogucava koriscenje pojacala razlicitih snaga pa se i DM 2/7 izuzetno lako integrise u razlicite sisteme.

DM 2/7 je savrseno izbalansirana kombinacija kompaktne velicine kabineta i odlicnih zvucnih performansi sa sirokim opsegom frekvencija uz atraktivnu cenu.

Efikasnost (2.83V/1m) 86 dB
Nominalna snaga 150 W
Impedansa (nominalna)
Težina 7,5 kg
Frekventni opseg 50 Hz – 23 kHz
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
215 x 355 x 265
DM 3/7

DM 3/7

Zeleci da dopuni svoju ponudu u DM seriji, Dynaudio je na trziste lansirao pravi hit, u vidu podnostojeceg modela, DM 3/7. Oznaka 3 znaci da kutija ima 3 drajvera dok broj 7 oznacava precnik basa u incima.

Cvrst i elegantan kabinet je izradjen, kao i uvek do sada, od medijapana debljine 20mm, dok je prednja ploca koja nosi ova tri kvalitetna drajvera debljine 25 mm. Na ovaj nacin se postize potrebna krutost i cvrstina kabineta sto rezultuje neutralnim i prirodnim zvukom bez ikakvih koloracija. Visokotonac je legendarni D 28 Mk2 izradjen od svile koja je premazana posebnim premazom, dok su basovi odliveni od aluminijuma a membrana izradjena od poznatog MSP-a i precnika 17cm. Snazan magnet i zavojnica od 75 mm garantuju apsolutnu kontrolu nad ovim bas driverima, sto takodje doprinosi najvisem kvalitetu reprodukcije. Skretnica prvog reda se brine da struja prodje sto pre i sa sto manje izoblicenja.

Ova najnovija podnostojeca kutija predstavlja pravog pobednika u svojoj kategoriji cene po svom izgledu, a narocito po izvanrednim zvucnim performansama, sto su i potvrdili prvi testovi, pa se moze ocekivati da ovaj novajlija bude pravi sampion na svim svetskim trzisima.

Efikasnost (2.83V/1m) 86 dB
Nominalna snaga 200 W
Impedansa (nominalna)
Težina 18 kg
Frekventni opseg 40 Hz – 23 kHz
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
204 x 960 x 275
DM Center

DM Center

Za sve ljubitelje dobrog kucnog bioskopa nephodno je imati i kvalitetan centralni zvucnik koji ce zaokruziti magiju Vaseg souround sistema. U elegantnu horizontalnu kutiju su ugradjeni svileni kalotni visokotonac D 28 mk2 i dva MSP mid/bas drivera od 11 cm. Ovaj, kao i ostali zvucnici iz DM serije, su radjeni sa zeljom da se postigne visok kvalitet, kako bi korisnici zaista uzivali u gledanju filmova i koncerata u svom kucnom sistemu. Idealna kombinacija DM centra je uparivanje sa podnostojecim DM 3/7 kao prednjim parom i DM 2/6 kao compact modelom na zadnjem zidu. U koliko postoji nedostatak prostora u Vasoj polici moguce je veoma lako skinuti elegantno postolje koje se isporucuje sa ovim zvucnikom. Kao i ostali modeli iz DM serije mozete ih naruciti u dve elegantne boje, rosewood i black ash, vec prema Vasim zeljama.

Efikasnost (2.83V/1m) 86 dB
Nominalna snaga 150 W
Impedansa (nominalna)
Težina 7 kg
Frekventni opseg 60 Hz – 23 kHz
Dimenzije
(Š x V x D u mm)
500 x 130 x 210

»raspoložive završne obrade u finom prirodnom furniru

finish

011 301 6230
011 301 6231
Milentija Popovića 9
11070 Beograd, Srbija

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu