Vox Trade uvoznik i distributer za Dynaudio zvucnike

Relive The Music

Dynaudio Brošure» Brošure Dynaudio video» Poseta DYNAUDIO fabrici

Jedan od najpoznatijih i najstarijih proizvodjača zvučnika svakako je renomirani danski DYNAUDIO. Firmu je osnovao 1977. gospodin Wilfried Ehrenholz, u gradiću Skandenborgu. Prvobitno, Dynaudio je proizvodio samo zvučničke komponentne – drajvere, po kojima ubrzo postaje poznat širom sveta.

Kvalitet legendarnih DYNAUDIO drajvera najbolje opisuje činjenica da se više od 56% proizvedenih drajvera isporučuje najpoznatijim svetskim proizvodjačima gotovih zvučnih kutija. DYNAUDIO komponente (drajvere) koriste najeminentniji proizvodjaci zvučnika kao sto su Sonus Faber, Wilson, Cello, Totem...

Vrlo brzo, DYNAUDIO započinje samostalnu proizvodnju kompletnih zvučnih kutija. Raspoloživost drajverima ekstremno visokog kvaliteta unutar same kuće, dopunjena je okolnošću da Danska obiluje šumama i zaljubljenicima koji su u stanju da drvo oblikuju u prava remek dela. DYNAUDIO danas, jedna je od najmodernijih fabrika zvučnika na svetu, ali je i jedna od retkih koja se tvrdoglavo drži prvobitno postavljenih načela – ručna izrada i beskompromisan dizajn finalnih proizvoda.

Razvoj novog proizvoda traje oko 3 godine i ništa nije prepušteno slucaju. Besprekorno precizno, sa ljubavlju i pasioniranošću koja je svojstvena samo Dancima, radjaju se proizvodi ekstremno visokog kvaliteta.

Za izradu kabineta zvučne kutije utroši se dva do pet radnih dana, posle čega se ugradjuju elektronski elementi i kompletira sama kutija. Svaki zvučnik podleže kompjuterskom ispitivanju, procesu uparivanja i slušnom testu, u kome ceo tim strucnjaka finalno verifikuje kvalitet gotovog proizvoda.

Proizvodni program DYNAUDIO obuhvata drajvere, gotove zvučničke kutije, program profesionalnih zvucnika (Dynaudio Acoustics), sve uspešniji program zvučnika za kola i najnovije multimedia sisteme.

U prozvodnji drajvera, DYNAUDIO primenjuje ekstremno kompleksna tehničko-tehnološka rešenja i nove materijale pa ne čudi njihova velika popularnost naročito kada treba napraviti vrhunsku zvučnu kutiju.

Njihovi stručnjači posebno su ponosni na svoje gotove zvučnike čija je potražnja u strahovitom porastu i koji privlače sve veću pažnju na svim svetskim trzištima, čak i na onima na kojima postoji izuzetno jaka i izražena lokalna konkurencija (USA, Francuska, Engleska, Italija).

Da bi svoju ponudu što bolje prilagodili zahtevima tržišta, ponudjene su sledeće serije. Osnovna i najprihvatljivija ali veoma kvalitetna serija AUDIENCE, namenjena je pre svega zaljubljenicima u dobar zvuk ali sa ograničenim finansijskim sredstvima.

Serija FOCUS je linija koja je nastala sa željom da kvalitetnim modelima popuni slobodan prostor koji se nalazi izmedju Audience i Contour serije.

Serije CONTOUR i CONFIDENCE namenjene su pravim audiofilima, u skladu sa njihovim afinitetima i težnjom ka odredjenom stepenu perfekcije.

Tu su i dva posebna, jubilarna modela: SPECIAL 25 (posvećen 25-ogodišnjici osnivanja) i najnoviji model SAPPHIRE egzotično nazvan po imenu skupocenog dragog kamena jer će ovaj zvučnik sam po sebi predstavljati pravi dragulj. Sapphire je nastao sa željom da se 2007. godina obeleži kao godina u kojoj fabrika slavi 30 godina uspešnog rada i postojanja.

Za one kojima cena ne predstavlja problem, a žele beskrajno da uživaju u vrhunskoj reprodukciji omiljene muzike i prelepom dizajnu opredeliće se za vrhunske modele EVIDENCE Master ili Temptation. Tehnologija ide dalje ali su ovo ipak zvučnici u kojima će srećni kupci uživati godinama jer je veoma teško naći nešto bolje od ova dva lepotana.

Zvučnik za koji ćete se opredeliti zavisi pre svega od Vas i Vaših materijalnih mogućnosti, ali zapamtite izbor DYNAUDIO zvučnika je uvek DOBAR izbor.

Bez obzira da li slušate klasiku, jazz, pop, rock ili bilo koji drugi muzički pravac, bićete nagradjeni izvanrednim zvukom, neprevazidjenim kvalitetom izrade i gotovo neograničenom kompatibilnošću sa drugim uredjajima različitih proizvodjača.

Poklanjajući svoje poverenje ulazite u ogromnu porodicu zadovoljnih ljubitelja dobrog zvuka i obožavalaca firme DYNAUDIO.

Dynaudio Magazine

011 301 6230
011 301 6231
Milentija Popovića 9
11070 Beograd, Srbija

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu