Vox Trade distributer za Electrocompaniet Prelude

SoundCare super spikes for super sound

SoundCare SoundSpikes spajkovi i siljci

Soundcare Super spajkovi su totalno novi dizajn za sve namene. Jedinstvena konstrukcija eliminiše najščešći problem kod konvencionalnih spajkova: oštćenje podloge. Sastoje se od vrlo kvalitetnog šiljka i posebno dizajnirane bazne ploče koji su integrisani u plastično kućište. To omogućava korisniku da premešta svoju opremu bez oštećenja podloge.

Kada je težina Hi-Fi opreme foukusirana na male površine, pritisak po kvadratnoj jedinici se dramatično povećava i tako stvara daleko bolji kontakt sa podlogm na koju je oprema postavljena. Kao rezultat dobija se bolja zvučna slika i bolja kontrola niskog registra.

Da bi se postigli najbolji mogući rezultati u domenu zvučnih performansi, tokom brojnih slušnih testova i merenja odabrana je optimalna kombinacija materijala. Super Spajkovi su testirani od strane mnogih nezavisnih audio novinara, audiofila, inžinjera sa konstatcijom da veoma pozitivno utiču na celokupnu zvučnu sliku. Vrlo su efektvini kod cd plejera, svih vrsta pojačivača i naravno kod gramofona. Super Spajkovi su pristupačna nadogradnja koja će svakako poboljšati zvuk bilo kog sistema.

»kliknite na modele za detaljniji prikaz


Super Spike Standard

Standardni SuperSpike model je dokazano efektivan sa svim vrstam Hi-Fi uređaja. Predstavlja vrlo pristupačnu nadogradnju koja će bitno unaprediti performanse vašeg sistema. Proizvodi se u hrom i crnoj boji.

SoundCare Standard Spike

Super Spike High-End

Ovi High-End modeli su vrlo ekskluzivni spajkovi za ljude koji žele nešto posebno. Ručno su izrađeni u Norveškoj koristeći cink a potom preliveni slojevima bakra, hroma i zlata. Plastično kućište je izrađeno od čistog polikarbonata. Ovi modele morate čuti i sami se uveriti u pobljšanja koje donose.

SoundCare HighEnd Spike

Super Spike Foots

SuperSpiked nogice napravljene su za sve tipove Hi-Fi elektronike. Konstrukcija je bazirana na vrlo kvalitetnom, samopodesivom SuperSpajku i ABS nogicom koja podseća na običnu, fabričku nogicu. Sa njom možete komotno pomerati opremu bez bojazni od oštećenja.

SuperSpike foots for electronics

Super Spike Titanium

Za ovaj Titanium model birani su samo najbolji materijali da bi se napravili najekskluzivniji spajkovi na tržištu. TITANIUM SuperSpajkovi su stvoreni za ljude koji žele najbolje. Svi delovi su proizvedeni sa vrlo malim odstupanjem i u kombinaciji sa titanijumom klase 5 (vrlo teškim za obradu) za šiljak i titanijumom klase 2 (čisti titanijum) za baznu ploču u polikarbonat kučištu čine ovaj spajk bezkompromisnm rešenjem za najfinije uređaje.

Super Spike Titanium

Super Spike Titanium extreme

Sačinjen je od 4 titanium šiljka postavljenim na 12mm debelom disku od titaniuma klase 2. 3 šiljka su usmerena naviše i jedan naniže prema titanium disku.

Super Spike Titanium extreme


011 301 6230
011 301 6231
Milentija Popovića 9
11070 Beograd, Srbija

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu