Vox Trade distributer za Electrocompaniet Prelude

Transparent strujni kablovi

Da bi zaokružili celinu i Vašoj elektronici dali ono sto je najvažnije, a to je struja, potrebni su i kvalitetni strujni kablovi. Znamo da se u strujnim mrežama može naći mnogo „necistoća“, kao što su varničenja nastala tokom rada elektromotora, razna zujanja slabo izolovanih trasnformatora, mnogobrojne smetnje koje, naravno, neće zaobići nijedan kabl. Sve ovo se tokom rada uredjaja manifestuje na razne, veoma čujne načine, a najčešće kao pojačan šum, brujanje ili oštar, neprijatan zvuk Vašeg kućnog sistema. Sami provodnici kod svih strujnih proizvoda su radjeni od najfinijeg bakra, velike čistoće i specijalne konstrukcije. Izolacija je izvršena teflonom, koji važi za jedan od najboljih izolacionih materijala današnjice.

Želeći da svim ozbiljnim audiofilima pomogne u težnji za što boljim zvukom, TRANSPARENT proizvodi nekoliko različitih modela, pomoću kojih na najbolji način možete zaštiti svoj sistem od neželjenih uticaja.


HIGH PERFORMANCE

High Performance PowerLink ispunjava potrebe svakog Hi-Fi entuzijaste za kvalitetnim kablom kad fabrički isporučeni limitira performanse sistema.

High Performance PowerLink Power Cord

POWER LINK PLUS

PowerLink Plus spada u Transparentov bazni nivo ali koji daleko premašuje karakteristike mnogih pa čak i daleko skupljih strujnih kablova.

PowerLink Plus Power Cord

POWER LINK SUPER

PowerLink Super predstavlja kvalitativni pomak u svakom pogledu u odnosu na PLUS a posebnost mu je dodatni filterski modul, pomoću koga se otklanjaju nečistoće iz mreže pa se on posebno preporučuje za napajanje digitalnih komponenata.

PowerLink Super Power Cord

POWER LINK REFERENCE

Kod ovog strujnog kabla je poboljšana geometrija i kvalitet komponenata i materijala sto uz filterski modul doprinosi još boljem i čistijem zvuku koji cemo čuti u odnosu na slabiji SUPER.

Reference PowerLink Power Cord

POWER LINK XL

Ovaj kabl je posebno razvijan za korišćenje sa digitalnim komponentama. Geometrija kabla je nova a kvalitet komponenata i upotrebljeni materijal su vrhunski pa uz filterski modul dobijam zvuk koji će Vas šokirati jer ovako velike pozitivne promene u zvuku nećete očekivati.

PowerLink XL Power Cord

POWER LINK MM

Slične geometrije kao kod XL uz upotrebu najkvalitetnijih materijala današnjice i provodnika značajno većeg preseka nameću ovaj kabl onima koji žele da svoja snažna pojačala snabdeju najfinijom strujom uz najmanje gubitaka. Pravi audiofili koji su imali priliku da čuju „slabije“ Transparentove modele će znati na najbolji način da upotrebe ovaj čudesni kabl u svom sistemu. Nakon pojave na trzištu osvjio je sve nagrade koje se mogu dobiti za ovaj tip kablova.

PowerLink MM Power Cord

Korak dalje su POWER BANK PRODUCTS – snažni elektronski filterski sklopovi, koji u sebi sadrže sve pogodnosti POWER LINK kablova, ali znatno većih kapaciteta filtracije i mogućnosti. Nezniji i suptilniji tonovi Vašeg sistema, uz mnogo niži šum, biće nagrada za investiranje u ovu vrstu proizvoda. Veoma važna stvar koju ne treba zaboraviti jeste da se kupovinom ovih komponenata rešava problem napajanja za dugi niz godina, pa se tako investicija u „bolju i čistiju struju“ „vraća“ kroz velike zvučne dobitke, i to trajno.

PowerWave 8 PowerWave 8 pozadi

Transparent audio u svojoj ponudi nudi šest modela Power bank-a. Za detaljnije informacije o tim proizvodima posetite stranice proizvođača ili nas kontaktirajte.011 301 6230
011 301 6231
Milentija Popovića 9
11070 Beograd, Srbija

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu