Vox Trade distributer za Electrocompaniet Prelude

Transparent digitalni kablovi

Današnji HI-END se ne može ni zamisliti bez digitalnog izvora zvuka, pa se logično nametnuo problem prenosa digitalnog signala. Zbog bitno različitih zahteva, ovi su kablovi dosta specifični, jer je potrebno održati korektnu impedansu, omogućiti signalu maksimalnu brzinu, što kvalitetnije ga izolovati od uticaja spoljašnje sredine i upotrebiti veoma kvalitetnu terminaciju, radi što manjih gubitaka pri prenosu.


HIGH PERFORMANCE

Svi materijali ugradjeni u ovaj kabl garantuju veoma kvalitetan prenos digitalnog signala, a samim tim i kvalitetan zvuk. Ovaj kabl namenjen je kvalitetnim sistemima srednje kategorije. Proizvodi se u 75Ω i toslink varijanti.

High Performance 75 Ohm Digital Link High Performance TosLink

PREMIUM 75 Ohm kabl

Ovaj kabl je slične kontrukcije kao i prethodni, ali se uz upotrebu znatno kvalitetnijih materijala, a pre svega bolje izolacije, obezbedjuje kvalitetniji prenos digitalnog signala. Dostupan sa RCA ili BNC terminacijom.

Premium 75 Ohm Digital Link

PREMIUM AES/EBU 110 Ohm kabl

Kontrukciono, ovaj kabl se sastoji od dva identična kabla smeštena u jedno „kućište“, koji su zbog drugačijeg standarda balansiranih veza podeseni na 110 Ohma. Oba kraka su sildovana i izolovana teflonom, dok je XLR konektor najbolji mogući – švajcarski Neutric.

Premium AES/EBU 110 Ohm Digital Link

REFERENCE 75 Ohm kabl

I samo ime nagoveštava da ovaj kabl sadrži najbolje do sada poznato u tehnologiji prenosa digitalnog signala. Kljućni element je specijalna, vazdušno – teflonska izolacija, koja dramatično umanjuje spoljašnje uticaje i smanjuje šum. Povećana propusna moć kabla obezbedjena je boljim i većim provodnikom.

Reference 75 Ohm Digital Link

REFERENCE AES/EBU 110 Ohm kabl

Balansirana (simetricna) varijanta prethodnog kabla, već nakon svečane premijere, dobila je neverovatno pozitivne kritike stručne i audiofilske javnosti. Sonični rezultati nadmašili su sve do sada poznato, pa ovaj kabl kao referentni koriste vodeće svetske HI-END revije.

Reference AES/EBU 110 Ohm Digital Link


011 301 6230
011 301 6231
Milentija Popovića 9
11070 Beograd, Srbija

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu