Vox Trade distributer za Electrocompaniet Prelude

Transparent audio kablovi

SERIJA 200

Najjeftinija serija, ali sa svim karakteristikama prepoznatljivog TRANSPARENT zvuka. Svi modeli imaju famozni „network“, koji kablu daje dodatnu energiju i tranzijentnost, a posebno u bas podrucju. Kablovi su izradjeni od licnastog OFHC bakra, dok se za izloaciju koristi teflon. Rezultati su izvrstan zvuk uz veoma pristupačnu cenu.

The Link 200 Interconnect The Wave 200 SpeakerCable

SERIJA 100

Ovo je poboljšana verzija predhodne kod koje su upotrebljeni provodnici nešto većeg preseka i bolje izolacije što ga stavlja za korak ispred serije 200.

The Link 100 Interconnect The Wave 200 SpeakerCable

BASIC

Viša kategorija kablova sa poboljšanom geometrijom i višim kvalitetom ugradjenih komponenti. Daju više detalja i precizniji zvuk uz primetno smanjen šum. Kablovi iz ove serije su namenjeni Hi-Fi entuzijastima, koji žele da poprave kompletan zvuk svog sistema.

Music Link Interconnect Music Link Balanced Interconnect Music Wave Speaker Cable Music Wave Biwire Speaker Cable Pročitajte Hi-Files test interkonekcijskih kablova

PLUS

Po oceni stručne stampe – prava BEST BUY serija. Namenjena je ozbiljnim sistemima iz kojih treba izvući suptilne detalje koji muziku čine atraktivnom i lepom. PLUS kablovi su značajno tiši, daju mnogo više detalja i energije koju i očekujete od ozbiljnijih sistema. Posebno značajan pomak napravljen je u bas području, on je dubok, dobro definisan i čvrst i bez ikakvih koloracija.

Music Link Interconnect Music Link Plus Balanced Interconnect Music Wave Plus Speaker Cables >Music Wave Plus Biwire Speaker Cables

SUPER

Ova serija predstavlja ulazak u pravi zvuk HI-END-a. Mnogo masivnijeg i doteranijeg izgleda, ova serija predstavlja proizvod za sva vremena. U odnosu na prethodni, SUPER kablovi „sviraju“ detaljnije, sa značajno dubljim i definisanijim basovima. Srednji i visoki tonovi su precizni i nežniji. Zahvaljujući još kvalitetnijem NETWORK-u, kablovi serije SUPER su značajno „tiši“ od prethodnih što podrazumeva i mnogo više detalja. Materijali koji su korišćeni za izradu spadaju u sam vrh, pa je izvrstan zvuk samo logična posledica.

Music Link Super Interconnect Music Link Super Balanced Interconnect Music Wave Super Speaker Cables >Music Wave Super Biwire Speaker Cables

ULTRA

Kupovinom ovog kabla morate naći novi položaj Vaših zvučnika, jer će se zvuk Vašeg sistema promeniti iz temelja. Izuzetno lepog dizajna sa vrhunskim komponentama, ovi kablovi će Vam pružiti zvuk koji do sada niste čuli. Basovi su vrlo duboki, snažni i izuzetno precizni, a harmonija i lepršavost srednjih i visokih tonova fascinantni. Ovi kablovi sa punim pravom spadaju u red „STATE OF THE ART“ proizvoda.

Music Link Ultra Interconnect Music Link Ultra Balanced Interconnect Music Wave Ultra Speaker Cable >Music Wave Ultra Biwire Speaker Cable

REFERENCE

Ovo je serija koja za svoj vrhunski kvalitet dobila sva priznanja i nagrade koje se dodeljuju za najbolji kabl dizajn. Da bi se dobio superioran kvalitet reprodukcije, otišlo se korak dalje od ULTRA nivoa. Upotrebljeni su najbolji materijali danasnjice: OFHC telurium bakar, specijalne vrste teflona, a u NETWORK au ugradjeni ekstremno kvalitetni elementi. Rezultat ove „kosmičke“ tehnologije je zvuk neverovatne transparencije, neutralnosti, dinamike, preciznosti i pre svega prirodnosti. Nakon prvih tonova, jasno je zbog cega cela serija nosi ime REFERENCE.

Reference Single Ended Interconnect Reference Balanced Interconnect Reference Speaker Cable >Reference BiCable SpeakerCable

REFERENCE XL

Svi oni koji su slusali kablove serije Reference, sumnjali su da je moguce napraviti bolji i kvalitetniji kabl. Transparent je to dokazao na XL seriji, na najbolji način. Kompjuterski idealni model kabla se gotovo poklapa sa serijom XL. Da bi se postiglo ovakvo savršenstvo, bilo je potrebno implementirati najkvalitetnije poznate materijale bez obzira na njihovu cenu i uz filigranski pedantnu i preciznu izradu, dobili smo kablove budućeg milenijuma. I ova serija je odmah nakon promocije osvojila sve moguće nagrade i priznanja, kako od eksperata, tako i od audiofilske, svetske javnosti. Definitivno je ovo sami vrh u ovoj oblasti audio industrije, i svi su u tome saglasni.

Reference XL Single-Ended Interconnect Reference XL Balanced Interconnect >Reference XL Speaker Cable

REFERENCE MM

Najnoviji MM kompjuterski model primenjen kod serije OPUS doneo je dosta novosti i poboljšanja i ponovo dokazao da stalna istraživanja uvek donesu nesto novo i bolje. Novi skupoceni materijali, upotreba komponenata sa ultra finim tolerancijama, i nešto promenjena geometrija je ponovo pomerila kvalitet zvuka ka savršenstvu. Ovo su kablovi koji su namenjeni onima koji žele perfekciju a da im cena nije važna.

REFERENCE MM Single Ended Interconnect REFERENCE MM Balanced Interconnect >Reference MM Speaker Cable

OPUS MM

Sva iskustva stečena u radu sa kablovimapretočena su u izradu najnovije serija OPUS. Ovo je apsolutni vrh i savršenstvo koje može da vam dočara neki kabl i omogući da vašu omiljenu muziku čujete na najbolji mogući način. Primenjena tehnologija i skupoceni najkvalitetniji matrerijali stavili su ovaj kabl na pijedestal božanstva u domenu proizvodnje kablova. Svi oni koji to sebi mogu da priuste bez razmišljanja ce se odlučiti za ovo pravo „čudo“ od kablova i upisati u zlatnu knjigu srećnih korisnika ovih dragulja.

REFERENCE MM Single Ended Interconnect OPUS MM Balanced Interconnects >OPUS MM Speaker Cable


011 301 6230
011 301 6231
Milentija Popovića 9
11070 Beograd, Srbija

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu