Vox Trade uvoznik i distributer za Moon audio Neo

SimAudio Neo 260D

MOON Neo

260D

CD plejer/transport

SimAudio Neo 280D

MOON Neo

280D

DAC

SimAudio Neo 380D

MOON Neo

380D

DAC

SimAudio Neo 230HAD

MOON Neo

230HAD

DSD DAC / Headphone Amp

SimAudio Neo 430HA

MOON Neo

430HA

Pojačalo za slušalice

SimAudio Neo Ace

MOON Neo

ACE

All-in-one music player

SimAudio Neo 250I

MOON Neo

250I

Integralno pojačalo

SimAudio Neo 340I

MOON Neo

340I

Integralno pojačalo

SimAudio Neo 350P

MOON Neo

350P

Predpojačalo

SimAudio Neo 330A

MOON Neo

330A

Stereo pojačalo

SimAudio Neo 400M

MOON Neo

400M

Mono pojačalo snage

Sim Audio Neo


»kliknite na modele za detaljniji prikaz

CD plejer/transport MOON Neo 260D - 260DT

Ovaj novi CD plejer-transport je preuzeo mnoga resenja koja su primenjena kod njegovog starijeg, veceg i mnogo skupljeg brata MOON 650D iz serije Evolution.

Neo 260DT je napravljen tako da ga mozete koristiti kao izvanredan CD transport ili kao kompletan CD plejer (MOON NEO 260D). Ako zelite da ga direktno prikljucite na Vas PC i to je sada moguce uz maksimalnu rezoluciji (24/192) pa cete tako iskoristiti sve mogucnosti koje pruza njegov superiorni 32 bitni procesor sa upsamplingom. Veoma pazljivo je odradjen i analogni deo sa veoma kvalitetnim napajanjem pa su tako njegove sonicne karakteristike slicne onima koje mozemo naci samo kod dosta skupljih uredjaja. Kupujuci ovaj CD plejer dobicete optimizovan i tehnoloski superioran uredjaj sa svim opcijama koje jedan moderan plejer moze da ima ali i vise od toga. Vec posle prvih odsviranih nota shvaticete da je u pitanju zaista odlican uredjaj u kome cete uzivati dugi niz godina.

U koliko zelite jos bolji zvuk onda cete se odluciti za razdvojenu kombinaciju i CD transport opciju sa jednim od izvanrednih MOON DAC-ova koji su u ponudi a tu pre svega mislimo na superiorni Moon 380D i Moon 280D koji se po svojim sonicnim karakteristikama i po dizajnu uklapaju uz prelepu liniju Neo 260D.

Pored luksuznog i atraktivnog izgleda prednja aluminijumska ploca se moze izabrati u crnom, srebrnom ili dvobojnom finisu vec prema Vasim afinitetima.


DAC - MOON Neo 280D

Sve vise audiofila slusa svoju omljenu muziku koja se nalazi na nekom hard disku i to u visokoj rezoluciji, pa su inzenjeri MOON-a, prateci izuzetno veliki uspeh koji je na svetskom trzistu postigao fenomenalni MOON 380 DSD, odlucili da nam ponude jos nesto kako bi zaokruzili svoju ponudu. Stari, ali veoma cenjeni, MOON 300D mk2 je otisao u istoriju i njega je zamenio daleko bolji NEO 280D i to za gotovo isti novac, sto predstavlja neverovatno dobar odnos kvaliteta i cene.

Ovaj lepotan pripada seriji NEO, koja je svojim dizanom osvojila sve, ali je pored estetike, ovaj novi DAC ponudio mnogo toga po veoma prihvatljivim cenama. Tu je digitalni sklop koji radi u klasicnom PCM modu do 32-bit/384 kHz, ali Vam daje mogucnost rada i sa DSD formatom do izvanrednih DSD 256. I ovaj DAC je radjen u full balansnoj tehnologiji, sto u paketu omogucava izuzetno prirodnu reprodukciju, punu emocija, sto ce obradovati sve one koji se odluce za ovaj novi DAC. Treba svakako napomenuti da 280D vec ima ugradjen najnoviji Bluetooth aptx, pomocu koga mozete lako da komandujete iz vase fotelje. Za sve one koji zele da u svoj sistem ukljuce i mrezni strimer, uz simbolicnu doplatu je moguce dodati izvanredni MIND 180.

Pored luksuznog i atraktivnog izgleda kao i kod ostale NEO „brace“, prednja aluminijumska ploca se moze izabrati u crnom, srebrnom ili dvobojnom finisu vec prema Vasim afinitetima.


DAC - MOON Neo 380D

Ovaj najnoviji DAC po svojim zvucnim i tehnickim karakteristikama postavlja nove standarde u high-end performansama u domenu digitalne reprodukcije zvuka. Nastao je kao modifikovani konvertorski deo iz veoma popularnog vrhunskog CD plejera MOON 650D ali uz najnovija resenja primerena najsavremenojoj tehnologiji. Tehnicke karakteristike su takve da ovaj DAC prakticno daleko premasujuje ono sto ljudsko uho u najboljoj varijanti moze da cuje. Srce ovog DAC-a je bazirano na kompletno asinhronom konverteru koji podrzava i DSD sve do DSD256 na USB ulazu i PCM do neverovatnih 384kHZ na 32 bitnom procesoru.

Ogroman broj razlicitih analognih a narocito digitalnih ulaza i izlaza omogucava korisniku prikljucivanje velikog broja razlicitih uredjaja uz reprodukciju najviseg kvaliteta. MOON –ov „Dual Jitter Control System“ omogucava potpuno eliminisanje Jiterra uz ultra niski procenat izoblicenja sto ga cini izuzetno kompatibilnim uz bilo koji drugi digitalni uredjaj. Analogni deo je uradjen u full balansiranoj diferencijalnoj tehnologiji koja znacajno povecava dinamiku, zvucnu sliku i odnos signal/sum sto ga izdvaja cak i u odnosu na daleko skuplju konkurenciju.

Prelep i atraktivan dizajn sa prednjom aluminijumskom plocom koja po vasoj zelji moze biti u crnom, srebrnom ili dvobojnom finisu vec prema Vasoj zelji.30_en_detail~v~dsd-digital-to-analog-converter


Pojačalo za slusalice MOON Neo 230HA

Ogroman uspeh postignut vrhunskim pojacalom za slusalice (Moon Neo 430HA) je naterao inzenjere MOON-a da razmisljaju o nesto jeftinijem modelu koji ce zadovoljiti visoke kriterijume ali uz nizu cenu. Rezultat tog rada je novo pojacalo za slusalice iz serije NEO sa oznakom 230 HAD. Potpuno nov, prelep dizajn ostavice snazan utisak na Vas i pre nego sto ste ga ukljucili.

Ovo pojacalo je namenjeno pasioniranim ljubiteljima muzike koji zele licni dozivljaj, izolovani od okoline i u svom svetu prepusteni samo zvucima Vasih omiljenih melodija a to se najbolje postize slusajuci muziku preko kvalitetnih slusalica. Medjutim pravi kvalitet moze doci samo u slucaju da je tu i kvalitetno pojacalo pa je Neo 230HAD ili jos bolje Neo 430HA Vas najbolji izbor.

Ovo novo pojacalo ima ogromne mogucnosti pa ga u slucaju da vec imate MOON komponente mozete koristiti i kao kontrolni centar za Vas drugi sistem. Za bazu je iskorisceno MOON referentno pojacalo 430HA koje je prilagodjeno nesto skromnijim zahtevima i nizoj ceni ali pored vrhunski odradjene amplifikacije tu je i DAC koji radi sa DSD256/32 bit PCM sto znaci da ga mozete prikljuciti na bilo koji digitalni izvor koji Vam moze pruziti HD kvalitet zvuka. Podjednako dobro obradjuje DSD i PCM digitalne signale sto omogucava vrhunsku reprodukciju i izvlaci maksimum iz Vasih slusalica. Prvi testovi su pokazali da skoro ne postoji tako kvalitetno pojacalo za isti novac pa ga mnogi sa pravom stavljaju u kategoriju apsolutnog „best buy“ uredjaja. Ovo pojacalo se radi samo u crnoj boji.


Pojacalo za slusalice MOON Neo 430HA

Slusalice su definitivno u modi ali kvalitetne slusalice ne znace nista ako nemate i kvalitetno pojacalo za njih. Najnoviji MOON 430HA predstavlja verovatno najbolje pojacalo za slusalice koje mozete naci na svetskom trzistu. U pitanju je ful balansno pojacalo sa diskretnom tehnologijom i velikim izborom podesavanja koje ce Vam omoguciti da iz Vasih postojecih slusalica izvucete aposlutni maksimum i da ih dozivite kao nikada pre. Ali, imajuci u vidu primenjenu tehnologiju i postignuti kvalitet sigurni smo da ce se za ovo pojacalo uglavnom opredeljivati vlasnici vrhunskih slusalica kako bi ih konacno culi u njihovom najboljem izdanju. Posebno bi istakli veoma snazno napajanje sa cak 4 stepena DC regulacije poznatije kao MloVo koje drasticno snizava nivo suma. Potenciommetar ima cak 530 stepenica sa ultra finim podesavanjem od svega 0,1 dB sto sve doprinosi vrhunskim zvukom.

Za one koji bi voleli da imaju i odlican DAC Moon nodi opciju koja radi sa DSD 256 i 32 bitni PCM a rezultat je zvuk koji ne mozete ni da zamislite.

Definitivno, ovo pojacalo po svojim sonicnim i tehnickim karakteristikama predstavlja pravi „State of the art„ proizvod koji uz atraktivan dizajn predtstavlja najbolji izbor za prefinjene audiofile.


ACE - „All in One Music Player“

Moon ACE je potpuno nov proizvod koji Vas uvodi u muzicku ekstazu. Sve je veoma jednostavno, samo ga treba povezati sa parom zvucnika i internetom i Vi cete biti spremni za potpuno uzivanje u muzici i odlicnom zvuku. ACE Vam pruza potpuno nove mogucnosti lako i brzo.

Baza ACE sistema je veoma kvalitetno pojacalo od 2x50W (na 8 oma) koje ce energicno pokrenuti veliki broj zvucnika. Pored pojacala tu je i high resolution DAC sa DSD decoding sistemom do DSD 256 kao i PCM processor sa 32 bit/384 kHZ. Da bi digitalni segment bio kompletan integrisan je i MIND modul koji omogucava trenutan pristup i koriscenje muzickih internet biblioteka a tu je i blutut aptX opcija. Posebna paznja je poklonjena softveru koji je prilagodjen TIDAL muzickoj biblioteci koja vazi za najkompletniju i najbolju.

Pored veoma kvalitetnog digitalnog segmenta u ACE je dodat i moving magnet (MM) phono preamp koji ce oduseviti sve one ljubitelje analognog zvuka cime ACE cini kompletnim. Koncept “sve u jendom” je veoma popularan zbog visestrukih mogucnosti ali pored fleksibilnosti sa ACE dobijate i veoma visok kvalitet svakog pojedinog segmenta pa samim tim i uredjaja u celini sto ce sigurni smo zadovoljiti i najzahtevnije audiofile koji ce uzivati u ovom novom MOON uredjaju. Pored izuzetnih sonicnih karakteristika treba napomenuti i prelepi Moon NEO dizajn u 3 moguce boje pa ce svako lako moci da odabere onu koja se njemu najvise dopada.


Integralno pojacalo MOON Neo 250i

Novi Moon 250i je jos laksi za koriscenje sa poboljsanim karakteristikama i snagom sto uz minimalno povecanje cene cini ovaj model pravim „best buy“ pojacalom a to pokazuju i mnogobrojni testovi u raznim svetskim hifi revijama.

Snaga je povecana u odnosu na Neo 220i pa sada iznosi 2x50W (8Oma) tj. 2x100W (4Oma) ali kao i ostala Neo pojacala do snage od 5W radi u cistoj klasi „A“. I kod ovog modela se uticnica za slusalice i eksterni media plejer nalaze na prednjem panelu sto je standardno za ovu seriju. Visoko kvalitetnie komponente i inovativna resenja obezbedjuju vrhunski zvuk za veoma prihvatljivu cenu pa smo sigurni da ce i ovo pojacalo lako naci kupce u ovom cenovnom segmentu.

Izuzetna muzikalnost i prirodnost zvuka ce privuci mnoge a lepo oblikovana aluminijumska konstrukcija ce se dopasti i onim probiljivijim kupcima. U opciji su crna, silver i dvobojna kombinacija pa je na Vama da izaberete.


Integralno pojacalo MOON Neo 340i

Ovo je najbolji i najsnazniji integralni pojacavac serije NEO i po svemu predstavlja sam vrh ponude. Izuzetno kvalitetne i pazljivo izabrane komponente sa ogromnim torusnim transformatorom i velikom bankom kondenzatora koje omogucavaju veliku snagu, brz, cvrst bas ali i izuzetno prirodan i melodican zvuk koji ce vas oduseviti vec nakon prve odsvirane note. U odnosu na slabije modele posebna paznja je posvecena napajanju pa je povecan transformartor kao i ukupni kapacitet kondenzatora a snaga je porasla na 2x100W (8 Ohma) tj. 2x200W (4 Ohma) sto je dovoljno da pokrene vecinu cak i najzahtevnijih zvucnika a to cesto moze biti problem mnogim audiofilima. I ovaj integralac do snage od 5W radi u cistoj klasi „A“ sto cete svakako primetiti narocito pri tihom slusanju.

Za one koji zele da uz pojacalo imaju kvalitetan DAC i (ili) Phono preamp a ne zele da povecavaju broj komponenata u sistemu MOON Vam je uz ovo pojacalo dao mogucnost fabricke nadgradnje pojacala koje ce biti opremljeno kvalitetnim DAC-om i (ili) phono MM/MC predpojacalom sto ga cini jos upotrebljivijim i atraktivnijim.

Kao i ostala pojacala iz serije NEO i ovo je izradjeno od veoma lepe i cvrste konstrukcije koja ce se dopasti i onim najzahtevnijim kupcima. I ovoga puta su u opciji crna, silver i dvobojna kombinacija pa birajte.


Predpojačalo MOON Neo 350P

Svi oni koji trze vise od svog sistema posegnuce za pre/power kombinaciju kada se neminovno namece i potreba za kvalitenim predpojacalom a tu je novi MOON NEO 350P. Ovo prelepo full balansno predpojacalo je ona karika kojom cete na najbolji nacin povezati Vasa pojacala MOON 400 M ili MOON 330A. Propusni i izvanredni dinamicki opseg cine da MOON 350P bez imalo napora reprodukuje zvuk visoke rezolucije. Dobro organizovan i detaljan zadnji panel omogucava lako povezivanje na bukvalno bilo koju audio komponentu. Za zaljubljenike u slusalice, 350P je opremljen kvalitetnim pojacalom za slusalice, koje omogucava izuzetnu reprodukciju razlicitih slusalica. Ovaj audiofilski proizvod sa snaznim napajanjem zasnovanim na 2 toroidalna trostepena trasfromatora, pasivnim i aktivnim komponentama radjenim po najzahtevnijoj vojnoj tehnologiji i vrhunskim proizvodnim tehnikama cine da MOON 350P bude najprihvatljivije MOON predpojacalo ikada napravljeno.

Za sve one koji zele da unaprede ovo izvanredno predpojacalo proizvodjac Vam nudi mogucnost ugradnje kvalitetnih modula pa se mozete odluciti za veoma kvalitetni DAC (24-bit na 192kHz ) sa USB-om, optickim (TosLink) i RCA (S/PDIF) ulazima, i (ili) MC/MM fono modulom. Na ovaj nacin cete uzivati u analognom zvuku Vaseg gramofona i digitalnom zvuku skinutom sa interneta u najvisoj rezoluciji a Vas izbor za ovo predpojacalo ce jos vise dobiti na znacaju.

Predivan izgled i vrhunska reprodukcija uz veoma prihvatljivu cenu ce biti razlog da izaberete bas ovo predpojacalo.


Stereo pojačalo MOON Neo 330A

Ovo pojacalo je nastalo kao rezultat rada na cuvenoj Evo seriji uz prilagodjenja koja su karakteristicna za NEO program. MOON 330A je diferencijalno stereo pojacalo snage koje bez imalo muke proizvodi 125 W na 8Ω odnosno 250W na 4 Ω. Zamislite cvrst, dubok, autoritativni bas sa brzinom munje, veoma nizak prag suma, izvanredan dinamicki opseg, transparentnu zvucnu pozornicu koja odaje utisak zive muzike a Vi cete odmah znati da je u pitanju MOON 330A. Ovo je rezultat razlicitih dokazanih tehnologija kao sto su Moon visoko priznata Advanced Renaissance pojacavacka kola sa nultom povratnom spregom, DC udvojeno kolo i „custom“ bipolarnim izlazim tranzistorima. Moon jedinstvena heat-sink geometrija daje ultra-efikasno i delotvorno hladjenje cime produzavate zivot Vasem pojacalu. Ono poseduje ogromni toroidalni transformator visokih mogucnosti sto Vam uz veliki kapacitet kondenzatora, obezbedjuje ogromnu rezervu energije pa cete tesko naci zvucnik sa kojim ovo izvrsno stereo pojacalo nece lako moci da izadje na kraj. Sve komponente su pazljivo izabrane kako bi dale maksimalan kvalitet i obezbedile Vam istinsko uzivanje. Na kraju, moze se reci da MOON 330A krasi izuzetna muzikalnost i preciznost karakteristicna za ziva izvodjenja pa imajuci u vidu pristupacnu cenu predstravlja pravi izbor za Vas. Ovo pojacalo je pravi partner uz MOON predpojacalo MOON 350P koji ce Vam u paru puziti beskrajno uzivanje u lepotama muzicke reprodukcije i prirodnog zvuka.


Mono pojačalo snage 400M

Ovi ekstremno snazni ali neverovatno muzikalni monoblokovi predstavljaju vrhunac ponude Moon NEO serije. Moon 400M je diferencijalno mono pojacalo snage koje daje 400 W na 8 Ω ili 650W na 4 Ω koje ce lako pokrenuti bilo koji zvucnik koji mozete naci na trzistu. Zasnovan je na Moon visoko priznatom strujnom kolu pojacala „Advance Renaissance“, bez ikakvih negativnih reakcija. MOON 400M je u stanju da proizvede cvrst, dubok i snazan bas ogromnog volumena. Visok damping faktor, neverovatno nizak nivo suma, sjajan dinamicki opseg, transparentna i ziva zvucna slika su karakteristike pojacala MOON 400M koje ce bez ikakvog napora pokrenuti bilo koji zvucnik. Cak i ekstremno zahtevni zvucnici nece umanjiti njegove sposobnosti da zadrzi izvanrednu muzikalnost i preciznost. Specijalno izradjeni MOON bipolarni izlazni tranzistori sa linearnoscu struja bez presedana omogucavaju cvrst bas i ukupnu reprodukciju zvuka kao nikada do sada. Svaki monoblok ima veliki torodialni transformator visokih mogucnosti kao i veliki kapacitet kondenzatora za cuvanje dragocene energije. Na kraju, sa balansiranim (XLR) i single-ended (RCA) ulazima, MOON 400M monoblokovi predstavljaju vrhunski izbor u performansama i pristupacnosti. U paru sa MOON 350P predpojacalom dobicete neverovatne rezultate koje mozete da prevazidjete samo sa kvalitenijim pojacalima iz Evolution serije. Ovi monoblokovi su namenjeni iskusnim audiofilima koji znaju sta hoce i koji ne zele da eksperimentisu.


011 301 6230
011 301 6231
Milentija Popovića 9
11070 Beograd, Srbija

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu