Vox Trade uvoznik i distributer za Moon audio

Moon audio Classic Srbija

Moon Classic

Nastala je 1997. godine kao kulminacija razvoja uredjaja koji su prethodili ovom, po svemu sjajnom, nizu. Beskompromisan dizajn, prelepe linije, ručni rad i upotreba najkvalitetnijih komponenti su prava garancija za vrhunski zvuk na koji smo za sve ove godine, kada je SIMAUDIO u pitanju, i navikli.

Zbog želje da budu još prisutniji na trzištu Evrope, uradjen je poseban ”upgrade” na svim modelima, koji se po zvuku bitno razlikuju i zvuče bolje od originala, a svi ovi poboljšani modeli imaju oznaku ”RS” po cemu ćete ih razlikovati od modela koji su namenjeni ostalim tržištima.

Veliki izbor integralnih pojačala, pojačala snage, pretpojačala, phono sekcija i CD plejera, uz prihvatljive cene, će i Vama omogućiti da nadjete nešto za sebe i da uživate u vrhunskoj reprodukciji muzike.»kliknite na modele za detaljniji prikaz

Moon Classic CD-1

MOON CD-1 RS

Moon CD-1 plejer je idealan partner integralnom pojačivaču i-1. Koristi tehnologiju ostalih dobro poznatih Moon cd plejera i poseduje vrlo napredna digitalna i analogna strujna kola. Performanse ovog plejera su izvanredne i nadamšuju konkurenciju u svom cenovnom rangu. Potpuno prilagođen CD transport mehanizam, dvosmerni RS-232 port, velik i čitak crveni displej, IR ulaz za eksternu kontrolu i luksuzna industrijska izvedba kod modela CD-1 pružiće vam godine uživanja u muzici i lakoću upotrebe.

Tip Solid State - Single-ended
DAC / Digitalni Filter BurrBrown PCM1793
THD 1kHz, 0dBFS < 0.002 %
Frekvencijski raspon (čujan) 20Hz - 20kHz +0/-0.2dB
Težina 6.25 kg
Dimenzije
(Š x V x D)
43 x 7.6 x 32.4 cm

MOON 100D

MOON 100D Digital – to – Analog Converter

Po ugledu na svog starijeg brata i MOON 100D prihvata USB, S/PDIF i Tos Link digitalne ulaze. Koristeci ove mogucnosti lako ce te prikljuciti svoj CD transport, PC ili bilo koji digitalni izvor na njega i slusati najkvalitetniju muziku preko ovog muzikalnog i cenovno veoma prihvatljivog DAC-a. Za procesovanje digitalnog signala koristi 24 bit/1,411 Mhz tehnologiju sa poznatim konvertorima Burr Brown 1793. Za sto kvalitetniji rad pored pazljivo odabranih komponenata akcenat je stavljen na napajanje i minimizaciju JITERR-a kako bi se dobio sto prirodniji i muzikalniji zvuk. Ovaj DAC predstavlja idealan odnos kvaliteta i cene sto ga cini pravim izborom.

Tip Solid State - Single-ended
Čip Burr Brown 1793
THD 1kHz, 0dBFS < 0.003 %
Frekvencijski raspon (čujan) 20Hz - 20kHz +0/-0.2dB
Težina 2 kg
Dimenzije
(Š x V x D)
12.7 x 7.4 x 16.5 cm

MOON 180 MIND

MOON 180 MIND

MiND 180 je mnogo vise od obicnog proizvoda. To je nacin da se organizuje, slusa i uziva u muzici. MiND tehnologija usmerava muziku iz vase digitalne biblioteke na audio sistem, cime se omogucava njeno pustanje preko pojacala i zvucnika. Vasa muzicka biblioteka moze sadrzati muziku sa vaseg kompjutera ili NAS uredjaja (Network Attached Storage), ili jednostavno moze preusmeravati muziku sa razlicitih internet izvora.

MiND 180 vam daje mogucnost da organizujete prezentaciju vase muzike po svim kriterijumima: po zanru, umetniku, albumu, datumu itd. Graficki interfejs u boji olaksava koriscenje najpopularnijih uredjaja na trzistu: Apple iPod/iPad/iPhone kao i uredjaji koje pokrece Android. Kada organizujete muziku po svojim zeljama, mozete je pustati numeru po numeru, cele albume ili mozete napraviti svoju playlistu. MiND cak i daje mogucnost koriscenja vise zona u vasem domu, prosirujuci uzivanje u sistemu na bukvalno svaku prostoriju. Mozete cak imati pristup vise od jedne biblioteke istovremeno. Koncept MiND-a je jednostavan: buducnost reprodukcije muzike lezi u intuitivnoj organizaciji muzicke biblioteke, cime se omogucava jednostavan pristup velikoj kolekciji muzike kojom moze da se manipulise neverovatno lako i efikasno. Sofisticirana tehnologija je neophodna kako bi se postigla takva jednostavnost i uzivanje. Postoje na trzistu drugi uredjaji za usmeravanje muzike, ali ni jedan trenutno ne obuhvata sve karakteristike, jednostavnost rukovanja, kao i zvucne performanse MiND-a bez konkurencije.

Ukoliko se ostatak vaseg sistema sastoji od MOON komponenti sa SimLink™ opcijom, moguce je kontrolisati izbor ulaza na pretpojacalu ili integralcu kao i jacinu zvuka i iskljucivanje i ukljucivanje uredjaja. Drugim recima, za vlasnike MOON sistema, MiND moze postati daljinski upravljac za ceo sistem i pravi uredjaj 21 veka.

UPnP Renderer (Universal Plug & Play)
DLNA 1.5 Compatibility
Online content from vTuner Internet Radio & "Music Services" upgrades
Local Playlists, Gapless Playback & Silent track scanning
File Support up to 24-bit/192kHz for all file formats
Supported file formats: Wave, FLAC, FLAC HD, AIF, AAC, ALAC, MP3 (vbr/cbr), WMA-9 ,OGG Vorbis
S/PDIF, TosLink & AES/EBU digital outputs
100Base-T RJ45 Ethernet interface & IEEE 802.11 b/g/n Wi-Fi interface inputs
WEP, WPA, WPA2 Wi-Fi encryption support

MOON 300D

Moon 300 V2 Digital – to – Analog Converter

Moon 300 V2 je zamisljen kao multifunkcijski konverter koji mozete povezivati sa svim mogucim digitalnim izvorima kao sto su CD transport, PC ili bilo koji digitalni izvor. Prikljucenje mozete izvrsiti preko USB-B, nekoliko S/PDIF i TosLink konektora sto ga cini veoma upotrebljivim i lakim za koriscenje sto ce omoguciti novi zivot svim digitalnim uredjajima koje imate. Zahvaljujuci najnovijom 24 bit/352,8 kHz obradi digitalnog signala Moon 300 V2 ce Vam pruziti nova muzicka zadovoljstva u reprodukciji digitalnih izvora zvuka. DAC ce prihvatiti sve signale u rasponu od 44.1 do 192 kHz i od 16-24 bita. Za redukciju JITER-a se brine poseban clock sistem koji ovaj digitalni problem svodi na najmanju mogucu meru. Za ovaj DAC su odabrani BURR BROWN PCM 1793 procesori koji vaze za sampiona u digitalnom svetu. Sve unutrasnje komponente su najviseg kvaliteta sto garantuje izvanredan kvalitet zvuka i veliku pouzdanost u radu. Posebno je vazno da je ovaj DAC uradjen u full balansnoj tehnologiji sto dodatno snizava prag suma, znacajno povecava dinamiku sistema i definiciju srednjetonskog podrucja. Sve ovo nam daje neverovatno cist, prirodan i prozracan zvuk sto ga podize u nivo i do 3 puta skupljih komponenata.

Tip Solid State - Single-ended
Čip Burr Brown 1793
THD 1kHz, 0dBFS < 0.001 %
Frekvencijski raspon (čujan) 20Hz - 20kHz +0/-0.2dB
Težina 3 kg
Dimenzije
(Š x V x D)
19 x 8 x 28 cm.

MOON i.5

MOON i.5 integrated amplifier (i220)

Ovaj najmanji integralni pojacivac je nastao iz zelje da se trzistu ponudi kvalitetno pojacalo, ali jos prihvatljivije cene od njegovog toliko nagradjivanog starijeg brata MOON i-1. Ovaj novi malisa ima kvalitetnih 2x80W na 4 Ohma tj. 2x40 W na 8 Ohma sto je vise nego dovoljno za sve zvucnike iz slicne kategorije cena. Slobodno se moze reci da ovaj najmanji MOON nudi izuzetan odnos sonicnih, upotrebnih i estetskih kvaliteta za novac koji dajete. Resenja koja su primenjena su prenesena sa skupljih MOON pojacavaca sto Vam garantuje izvrsnu muzikalnost i kvalitet zvuka za veoma prihvatljivu cenu. Do snage od 5W radi u cistoj klasi „A“ cime njegov kvalitet jos vise dolazi do izrazaja. Veliki torusni trafo i grupa kondenzatora Vam garantuje dovoljno snage za pouzdan i kvalitetan rad. Zbog izuzetne sinergije preporucuje se koriscenje MOON CD .5 disc plejera kao optimalno resenje. Pored standardnih opcija i 6 linijskih ulaza treba napomenuti da ovo pojacalo na elegantnom aluminijumskom prednjem panelu poseduje uticnicu od 1/8“ za male media plejere, telefone i slicno i ¼“ uticnicu za kvalitene slusalice.

Tip Solid State - Stereo
Damping faktor > 200
Izlazna snaga 8ohm/4ohm 40w/80w
Težina 8 kg
Dimenzije
(Š x V x D)
42.9 x 8.9 x 37.5 cm

Moon i-1

MOON i-1 RS (i250)

Moon i-1 RS nudi 'audiofilske' performanse u dostupnom i elegantnom paketu. Dizajniran sa brojnim praktičnim rešenjima, ovaj integralni pojačivač obezbediće godine nesmetanog uživanja u muzici. Više od 25 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji vrlo priznatih audio uređaja popločali su put novom Moon i-1 modelu. Koristeći se tehnologijom prethodnih vrlo traženih integralnih pojačivača, Moon i-1 dodatno podiže nivo performansi i nudi kvalitet zvuka do sada nepoznat ovom segmentu tržišta. » pročitajte reviju Stereophile magazina

Tip Solid State - Stereo
Kapacitet naponske jedinice 20,000 µF
Damping faktor > 200
Izlazna snaga 8ohm/4ohm 50w/100w
Težina 10 kg
Dimenzije
(Š x V x D)
43 x 7.6 x 32.4 cm

MOON i3.3

MOON i3.3 (i340)

Moon i-3.3 u potpunosti redefinise mogucnosti kakve moderna integralna pojacala mogu da imaju. Njegove sonicne karakteristike su iznad uredjaja iz svoje kategorije cena ali vlasniku nude i dodatne opcije koje se lako i povoljno mogu ugraditi u samo pojacalo i time mu dati potpuno novi i visi kvalitet. Da bi podigli kvalitet zvuka u opciji je balansirana veza („X“) cime ovo integralno pjacalo postaje pravi sonicni „best buy“. Za sve one koji obozavaju analogni zvuk ovo pojacalo se moze naruciti sa ugradjenom RIAA phono sekcijom („P“) uz koju mozete koristiti MM i MC glave. Oni koji bi zeleli da prikljuce svoj PC, lap top i sl. direktno na ovo integralno pojacalo, odlucice se za („D“) opciju koja ukljucuje veoma kvalitetni DAC sa 2 USB konektora, jednim S/PDIF i jednim TosLink ulazom. Birajte, sve opcije ili jednu od njih vec prema Vasim zeljama.

Za odlican zvuk se brine proverena tehnologija sa veoma kvalitetnim napajanjem i „custom“ toroidalnim transformatorom koji ce Vam pruziti snaznih i muzikalnih 2x200 W na 4 Ohma (2x100W na 8 Ohma). Cetiri bipolarna izlazna tranzistora po kanalu obezbedjuju izuzetnu linearnost na celom zvucnom opsegu. Za snagu do 5W ovo pojacalo radi u cistoj klasi „A“ sto daje jos vecu lepotu i prirodnost zvuku. Na raspolaganju su Vam 5 linijskih ulaza kao i 1/8“ mini jack ulaz za male media plejere dok se jedan audio ulaz moze koristiti samo kao predpojacalo u Vasem Home Theater sistemu. Na prednjoj aluminijumskoj ploci koja moze biti u crnoj ili srebrnoj boji se nalazi i ulaz za slusalice izuzetnog kvaliteta pa ce ljubitelji slusalica zaista uzivati u ovoj mogucnosti.

Kao i svi MOON uredjaji i ovo pojacalo je sastavljeno od najkvalitetnijih pasivnih komponenata sto garantuje vrhunski zvuk i maksimalnu pouzdanost.

Tip Solid State - Stereo
Damping faktor > 200
Izlazna snaga 8ohm/4ohm 100w/200w
Težina 13 kg
Dimenzije
(Š x V x D)
43 x 8.9 x 37.5 cm

MOON 110LP

MOON 110LP

Ovo je pravi naslednik legendarnog Moon LP3 koji je projektovan na bazi njegovog starijeg analognog brata MOON 310LP. Logicno, primenjena tehnologija na 110LP je prilagodjena nizem cenovnom rangu ali i ovaj phono preamp definitivno pripada uredjajima visokog kvaliteta. Podesavanje je veoma lako i kvalitetno pa cete ga brzo optimizovati i prilagoditi Vasoj MM ili MC zvucnici. Kao i kod MOON 310 LP primenjeni su najstroziji vojini standardi za izradu dvoslojne stamapane ploce a upotrebljene komponente imaju veoma uske tolerancije.

Ovaj kao i sve ostale uredjaje iz produkcije MOON krase slicne sonicne karakteristike ali sada vise nego ikada tu su brz, cvrst i produzen bas uz prirodne i otvorene srednje i visoke tonove. Ono sto je posebno za ovaj izvrsni phono u jednoj reci jeste neverovatna dinamika a u ukupnom skoru se moze reci da je MOON 110LP pravi best buy proizvod.

Znacajne karakteristike i dizajn: - Veliko izolovano napajanje na odvojenom strujnom kolu sa dve faze regulacije napona
- Mogucnost podesavanja ulazne impedanse
- Mogucnost podesavanja kapacitivnosti
- Mogucnost podesavanja gaina za MM kertridze (40dB) i kertridzima sa skretnicama (60dB)
- Izbor krivih ekvalizacije za RIAA i IEC standard
- Dimenzije: 12,7 x 7,4 x 16,5 cm
- Ukupna tezina: 1,1 kgs

Izlazna impedansa 50Ω
S/N Ratio (full scale @40dB gain) 104dBr
S/N Ratio (full scale@60dB gain) 87dBr
THD (20Hz - 20kHz) < 0.001%
Težina 1.1 Kg
Dimenzije
(Š x V x D)
12.7 x 7.4 x 16.5 cm

MOON 310 LP

MOON 310 LP phono Preamplifier

MOON 310 LP predstavlja znacajan korak napred u dizajnu u odnosu na svoje predhodnike. Kao i visoko priznati MOON LP 5.3, posebna paznja je poposvecena nivou suma i dinamicnom opsegu. Rezultat je jedan od najtisih fono predpojacala ikada napravljenih, jednak ili cak superioran u odnosu na mnoge modele u znacajno visem cenovnom rangu. Zvucno, oslikava sve crte Simaudia: cist, snazan, brz i produzeni bas u kombinaciji sa otvorenim srednjim i vazdusastim produzenim visokim tonovima.

Najjaca strana MOON 310 LP je visoko uklopiva priroda. Prilagodjenje Vasem gramofonu i kertridzu je lako, a na taj nacin se optimizuju parametri rada Vaseg gramofona sa ovim izvrsnim phono predpojacalom. U pitanju je podesavanje resisitance loading, capacitance loading and gain level. U odnosu na standardnu ponudu otislo se korak dalje, pa se cak moze birati izmedju dve krive podesavanja ekvalizacije – ili RIAA kriva sa ravnim frekventnim odgovorom ili IEC kriva koja, iako je identicna RIAA krivi iznad 20Hz, se ponasa kao subsonicni filter uklanjanjem necujnog infrasonicnog basa ispod 20Hz.

Balansirani izlazi su starndardna opcija, koji omogucavaju da se u potpunosti iskoristi povezanost sa balansiranim predpojacalom ili integralcima kako bi se dobila znacajna poboljsanja u sumu, dinamici i transparentnosti srednjih tonova. Na kraju, 310 LP je ugradjen u specijalno napravljeno, cvrsto kuciste sa brusenom i anodiziranom aluminijumskom prednjom plocom debljine 10mm.
Znacajne karakteristike i dizajn:
» Veliko izolovano napajanje na odvojenom strujnom kolu sa dve faze regulacije napona
» Mogucnost podesavanja ulazne impedanse (10, 100, 470, 1K i and 47kΩ)
» Mogucnost podesavanja kapacitivnosti (0, 100 i 470pF)
» Mogucnost podesavanja gaina za MM kertridze (40dB) i kertridzima sa skretnicama (54, 60 i 66dB)
» Izbor krivih ekvalizacije za RIAA i IEC standard
» Opcija MOON 320S pojacanog eksternog napajanja

Tip Solid State - Stereo
Single Ended RCA izlaza 1 par
Balanced (XLR) izlaza 1 par
THD (20Hz - 20kHz) < 0.001%
Težina 3 kg
Dimenzije
(Š x V x D)
19 x 8 x 28.5 cm

MOON 320 S

MOON 320 S Power Supply

Da bi Vas sjajni MOON 310LP bio jos bolji neophodno je jos kvalitetnije eksterno napajanja. Standardni 310LP vec predstavlja klasu za sebe ali je ljubiteljima analognog zvuka dodavanjem eksternog PSU data prilika da ima jos bolji i prirodniji zvuk sto ce vecina ljubitelja analognog zvuka prihvatiti sa odusevljenjem. Ovakva kombinacija ce Vam pruziti mnogo bolji odnos signal-sum, vecu dinamiku, vise detalja i jos prirodniji i prozracniji zvuk sa vecom pozornicom. Ovo je postignuto primenom visoko kvalitetnog oklopljenog torusnog transformatora sa 4 nivoa DC regulacije. Povecan je i kapacitet za jos 35.200 uF dok je odnos signal/sum cak 150 dB. Izbor komponenata je na najvisem kvalitetu sto ovaj uredjaj zajedno sa MOON 310LP dize daleko iznad svoje cenovne konkurencije.

Težina 3 kg
Dimenzije
(Š x V x D)
19 x 8 x 28.5 cm

MOON 350P Differential Preamplifier

MOON 350P Differential Preamplifier

Za kvalitetan zvuk pored pojacala snage je neophodno i kvaliteno predpojacalo a MOON 350 P je ona karika kojom cete povezati Vas sistem na najbolji nacin i prava opcija za Vasa pojacala MOON 400 M ili MOON 330A. Propusni i izvanredni dinamicki opseg cine da MOON 350P bez imalo napora reprodukuje zvuk visoke rezolucije. Dobro organizovan i detaljan zadnji panel omogucava povezivanje na bukvalno bilo koju audio komponentu. Za zaljubljenike u slusalice, 350P je opremljen kvalitetnim pojacalom za slusalice, koje omogucava izuzetnu reprodukciju razlicitih slusalica. Ovaj audiofilski proizvod sa snaznim napajanjem zasnovanim na 2 toroidalna trostepena trasfromatora, pasivnim i aktivnim komponentama radjenim po najzahtevnijoj vojnoj tehnologiji i vrhunskim proizvodnim tehnikama ugradnje cine da MOON 350P bude najprihvatljivije MOON pojacalo ikada napravljeno.

U koliko zelite da unapredite i povecate mogucnosti ovog izvrsnog predpojacala odlucite se za MOON 350 PDP koji u sebi pored predpojacavackog dela sadrzi phono i DAC karticu. Ovo je postignuto ugradnjom kola izvucenog iz Evolution Serije, pa njegov modularni dizajn MOON 350P lako prihvata opcione plug-in module: (i) 24-bitne na 192kHz D/A konverter visokih performansi sa USB-om, opticki (TosLink) i RCA (S/PDIF) ulazima, i (ii) konfiguracijskim MC/MM fono stejdzom. Na ovaj nacin cete uzivati u analognom zvuku Vaseg gramofona i digitalnom zvuku skinutom sa interneta u najvisoj rezoluciji a Vas izbor za ovo predpojacalo ce jos vise dobiti na znacaju.

Tip Stereo / Balanced Differential
Single Ended RCA / Balansirani ulazi 4 para / 2 para
THD (20Hz - 20kHz) < 0.0005%
Težina 7.5 kg
Dimenzije
(Š x V x D)
42.9 x 8.9 x 33.3 cm

Stereo pojacalo MOON 330A

Stereo pojacalo MOON 330A

MOON 330A je diferencijalno stereo pojacalo snage koje bez imalo muke proizvodi 125 W po kanalu na 8Ω odnosno 250W na 4 Ω. Zamislite utegnut, dubok, autoritativni bas sa brzinom munje, veoma niski prag suma, izvanredni dinamicki opseg, transparentnu zvucnu pozornicu koja odaje utisak zive muzike i odmah cete znati da je u pitanju MOON 330A. Ovo je rezultat razlicitih dokazanih tehnologija: naseg visoko priznatog Advanced Renaissance pojacavackog kola sa nultom povratnom spregom, DC udvojeno kolo i sopstvenih bipolarnim izlazim tranzistorima. Nasa jedinstvena heat-sink geometrija daje ultra-efikasno i delotvorno hladjenje cime produzavamo zivot Vasem pojacalu. Ono poseduje veliki torodialni transformator visokih mogucnosti kao i veliki kapacitet kondenzatora sto Vam obezbedjuje ogromnu rezervu energije pa cete tesko naci zvucnik sa kojim ovo izvrsno stereo pojacalo nece lako moci da izadje na kraj. Sve komponente su pazljivo izabrane kako bi dale maksimalan kvalitet i obezbedile Vam istinsko uzivanje. Na kraju, moze se reci da MOON 330A u A/AB klasi krasi izuzetna muzikalnost i preciznost karakteristicna za ziva izvodjenja pa imajuci u vidu pristupacnu cenu predstravlja pravi izbor za Vas.

Tip Solid State - Stereo
Balanced
Kapacitet naponske jedinice 85,000µF
Single Ended RCA / Balansirani izlazi 1 par / 1 par
Izlazna snaga na 8ohm / 4ohm 125w / 250w
Damping faktor 400
THD (20Hz - 20kHz) 1w / 125w < 0.02% / < 0.05%
Težina 15 kg
Dimenzije
(Š x V x D)
42.9 x 8.9 x 35.6 cm

Pojacalo snage MOON 400M

Pojacalo snage MOON 400M

Moon 400M je diferencijalno mono pojacalo snage koje daje 400 W na 8 Ω ili 650W na 4 Ω. Zasnovan je na nasem visoko priznatom strujnom kolu pojacala Advance Renaissance, bez ikakvih negativnih reakcija. MOON 400M je u stanju da proizvede cvrst, dubok i snazan bas sa brzinom poput munje. Visok damping faktor, neverovatno nizak nivo suma, sjajan dinamicki opseg, transparentna i ziva zvucna slika su karakteristike pojacala MOON 400M koje ce bez ikakvog napora pokretati bilo koji zvucnik. Cak i ekstremno zahtevni zvucnici nece umanjiti njegove sposobnosti da zadrzi izvanrednu muzikalnost i preciznost. Specijalno izradjeni MOON bipolarni izlazni tranzistori sa linearnoscu struja bez presedana omogucavaju cvrst bas i ukupnu reprodukciju zvuka jos precizniju nego ranije. Ovo pojacalo snage sadrzi veliki torodialni transformator visokih mogucnosti kao i veliki kapacitet kondenzatora za cuvanje dragocene energije. Na kraju, i sa balansiranim (XLR) i single-ended (RCA) ulazima, MOON 400M monoblokovi predstavljaju vrhunski izbor u performansama i pristupacnosti.

Tip Solid State - Mono
Balanced
Kapacitet naponske jedinice 85,000µF
Single Ended RCA / Balansirani izlazi 1 / 1
Izlazna snaga na 8ohm / 4ohm 400w / 650w
Damping faktor 800
THD (20Hz - 20kHz) 1w / 400w < 0.02% / < 0.05%
Težina 15 kg
Dimenzije
(Š x V x D)
42.9 x 8.9 x 35.6 cm

011 301 6230
011 301 6231
Milentija Popovića 9
11070 Beograd, Srbija

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu