Vox Trade uvoznik i distributer za Moon audio

Moon audio Srbija

Moon audio elektronika Simaudio

Poseta fabrici SimAudio

Ovaj poznati kanadski proizvodjac audio i video opreme najvišeg kvaliteta je u svet High End-a ušao davne 1980. godine kada su svetskoj sceni predstavili, u to vreme, fenomenalno PW 3000 integralno pojacalo. Od tada se redjaju modeli koji izazivaju ogromnu pažnju kako izgledom tako i izuzetnim sonicnim performansama.

Osnovne karakteristike svih SimAudio uredjaja su izuzetne zvucne karakteristike, najfiniji rucni rad i upotreba najkvalitetnijih komponenata što rezultuje i velikom pouzdanošcu uredjaja, kao i prelep prepoznatljiv dizajn.

Nakon legendarnog PW 3000 su se redjali kvalitetni pojacavaci koji su cesto dobijali nagrade strucnih casopisa, svuda u svetu, što je dodatno motivisalo inženjere da rade jos više i bolje. Kvalitetan i strucan rad je na svet doneo potpuno novu seriju uredjaja koja je predstavljena 1997. godine i koja se po svojim genijalnim rešenjima znacajno razlikovala od dotadašnje produkcije a koja je dobila ime ”MOON”. Danas je u svetu zaštitni znak MOON daleko poznatiji nego sam proizvodjac Simaudio. Prva vrhunska serija koja je imala zastitni znak je serija CLASSIC koja je i danas sinonim za uredjaje vrhunskog kvaliteta.

Naglom ekspanzijom Home Theatre sistema pocetkom 21. veka i inženjeri Simaudia su poceli da pripremaju svoj program ponude koji je odgovarao najvišim zahtevima kucnog bioskopa. Prvi modeli su predstavljeni 2001. godine i po izlasku na svetsku scenu su dobili najvece pohvale za izuzetan kvalitet i rešenja primenjena u ovoj vrsti uredjaja.

Povodom 25 godina postojanja, 2004. Simaudio je audiofilima predstavio nekoliko izuzetno uspešnih modela pojacala i CD plejera, koji su postavili nove granice u svojim kategorijama vrhunske reprodukcije zvuka i kvaliteta izrade. Uspeh novih modela na trzistu je još više ucvrstio visoke pozicije koje je Simaudio vec imao.

Na krilima uspeha i sa željom da odu korak dalje, svetu je 2005. predstavljena nova serija koju su nazvali EVOLUTION. Ova, po svemu neverovatna linija, je u sebi objedinila sva znanja prikupljena dugogodišnjim strucnim radom u oblasti audia uz upotrebu najkvalitetnijih komponenti koje se mogu naci na tržistu. Imajuci ovo u vidu potpuno je logicno zbog cega je period usviravanja ”burn in” cak 400h. Treba posebno istaci veoma specificna i genijalna rešenja koja mozete naci posebno u EVOLUTION seriji, zahvaljujuci kojima se zvuk toliko razlikuje po kvalitetu cak i od daleko skuplje konkurencije. U srzi, SIMAUDIO veruje u evoluciju a ne u revoluciju. Njihovi proizvodi predstavljaju neverovatan balans ”evergreen” dizajna, ultra cvrste i neuništive konstrukcije, neponovljivih zvucnih performansi. Ovakav uspeh i sve postignuto nije magija, vec rezultat ogromne ljubavi prema muzici i filmu, produkt znanja, dugogodišnjeg iskustva i najsavremenije opreme koja se koristi u razvoju i u proizvodnji.

Na kraju se može reci da je misija ljudi iz kuce Simaudio da naprave i ponude proizvode koji ce na najbolji moguci nacin reprodukovati zvuk i sliku, a koji ce biti istovetni izvodjenu ”in vivo”, je u potpunosti uspela na njihovu ali i na radost bezbrojnih ljubitelja vrhunskog zvuka.


011 301 6230
011 301 6231
Milentija Popovica 9
11070 Beograd, Srbija

Priključi se da nas ima više

Pogledaj naše fotografije na instagramu